marți, 12 octombrie 2010

Esecuri...

Presupun ca stiti cu totii cum e... Dupa un esec vine un altul. Asta mi s-a intamplat mie. Dupa o relatie esuata a venit o alta. Dar cea din urma nu se poate numi relatie. Ii voi spune tentativa de relatie.
Tocmai am dat peste un nou sentiment pe care nu l-am mai intalnit/experimentat. Sentimentul acela care il intalnesti atunci cand iti place foarte mult de o persoana, vorbesti cu acea persoana, iti faci sperante si apoi dezastru. Si stai cu acea persoana, va intelegeti foarte bine, apoi pentru 1 minut simti ca va fi a ta [sper ca intelegeti la ce ma refer] si dupa aceea se iveste ceva ce strica tot.
Persoana aceea nu are nicio vina. Toata vina e a mea. Mi-am pus sperante intr-o alta relatie care nu a mers si am evitat aceasta persoana, pentru simplul fapt ca am crezut ca o pot avea oricand. Nu a fost asa!
Si astazi seara? Nimic interesant. Stateam ma uitam in ochii ei si imi spuneam in gand: Frate, chiar imi place enorm de mult de ea. Ce prost am fost.
Tot ce vreau sa spun prin acest post, este ca daca sunteti intr-o relatie care chiar nu mai merge indreptata si apare o alta persoana de care va indragostiti pe loc, nu mai asteptati indreptarea relatiei deoarece nu va exista asa ceva. Incercati-va norocul cu acea persoana nou aparuta in viata voastra. Va merita credeti-ma.

Un comentariu: