joi, 18 martie 2010

Doar... ea.


Stau… Trag dintr’o amarata de tigara si beau dintr’o cana neagra o gura de cafea. De cand nu mai e ea nici gustu cafelei nu mai e la fel. Tot ce se intampla in juru meu nu mai are rost. Nu imi pasa…
Imi lipseste. Si ea stie asta. Nimic nu mai e la fel de cand ea a plecat… m’a parasit. Pentru mine cat si pentru toti cei apropiati noua a fost un soc. Nimeni nu se astepta. Pur si simplu s’a intamplat.
Prietenii incearca sa imi fie aproape, sa ma ajute sa trec peste dar niciunul dintre ei nu stie ce e in sufletu meu sau in mintea mea, desi toti se asteapta sa primeasca o veste rea despre mine [sper ca intelegeti ce vreau sa zic]. El, acel el care ma ajuta mereu e mai mult decat convins ca voi face o prostie si ma va pierde , poate pentru o perioada scurta de timp poate pentru totdeauna.
Sa revenim la ea. Acea ea… care ma completa, cu care radeam indiferent de locul unde eram , cu care ma distram mereu. Saruturile ei dulci , buzele moi , si pasiunea pe care o punea in fiecare sarut si imbratisare. Toate astea imi lipsesc. Acea ea… care m’a invatat ce e iubirea . Este singura fata pe care am iubit’o cu adevarat si pentru care am facut cele mai multe sacrificii.
Toate imi lipsesc. Tot ce a mai ramas din acea relatie pe care am avut’o sunt lacrimile si regretele…

Un comentariu:

  1. Deci in primul rand esti idiot ca suferi dupa EA, pana la urma urmei pe ea nu o intereseaza despre soarta ta...pentru ca e tuta...si daca e tuta o bagi pe unde a venit si o lasi acolo...o iubesti bravo felicitari peste 2 3 luni o sa ti se rupa
    plina lumea de pizde si stai ca bou si plangi dupa ea si pe ea nici nu o intereseaza:|
    te credeam mai destept sa moara cici:)
    combina-te cu alta...cracaneaz-o si te pupa jean;)

    RăspundețiȘtergere